Hotelek

Booking.com

2015. május 3., vasárnap

Siófok aranypart sátras-kemping és faház

Az Aranypart Kemping és Üdülőfalu Siófok központjától kb. 5 km-re, közvetlenül a Balaton partján található. A virágos Siófok gondozott parkjaival, szép utcáival, éttermeivel és 15 km hosszú sekély vizű partszakaszával kellemes kikapcsolódást biztosít.

A nagy, családias kemping számos lehetőséget kínál a szabadidő aktív, mégis pihentető eltöltéséhez. A kemping területén a főszezonban étterem, büfé, pizzéria, ABC, valamint bár szolgálja a vendégek kényelmét. Vásárlási lehetőség a közelben. A gyermekek és a felnőttek szórakozását animátorok szervezik. (meghatározott időpontokban).A kemping előtti szabad strandon vízisí pálya működik. és a közelben teniszpálya található. A gyermekeket játszótér várja.

Üdülőfalunkban 56 db egyszintes 4+1 fős („CARMEN”), valamint 14 db kétszintes 8 fős üdülőház („ROSA”) várja a kikapcsolódni vágyó családokat és kisebb baráti társaságokat. Az üdülőházakhoz fedett terasz (kerti bútorral), 2 db kétágyas hálófülke (a nagy házak esetében 4 db kétágyas hálófülke) beépített szekrénnyel, nappali (pótágyazási lehetőség), SAT-TV, felszerelt főzőfülke (kávéfőző, gázrezsó, hűtőszekrény), valamint tusoló/WC tartozik. Lehetőség van 3 fős másodosztályú üdülőházak („MARGARÉTA”) bérlésére is, amelyek beépített szekrénnyel, hűtőszekrénnyel, valamint zuhanyzó/WC-vel és kerti bútorral rendelkeznek. A 3 db üdülőházhoz egy felszerelt konyha tartozik.
A kempingben mobilházak bérelhetők.

Cím: H-8600 Siófok-Szabadifürdő, Szent László u. 185.
Telefon: +36 84/353-399



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése