Hotelek

Booking.com

2013. november 11., hétfő

Akció Szállás 2014 Hotel Esprit*** Prága

3 nap/ 2 éjszaka 2 fő részére, reggelivel Prágában, a Hotel Espritben

Fedezd fel a száztornyú Prágát: A hotel a történelmi városközponttól mindössze 10 percre található, így tökéletes kiindulópont a Prágai túrákhoz!

 

Fedezd fel a száztornyú Prágát: A hotel a történelmi városközponttól mindössze 10 percre található, így tökéletes kiindulópont a Prágai túrákhoz!

  • Az ellátás bőséges reggelit tartalmaz
  • Elhelyezés a 3 csillagos hotel kényelmes szobáiban
  • A szállodában 24 órás recepció, fitnesz részleg, billiárd és masszázs ágy is található
  • A hotel éttermében 15% kedvezmény az étkezésre, 5% az italokra
  • Ingyenes WiFi

  • A Kupon Világ csak az ajánlat közvetítője, nem a szolgáltatója, így tevékenységi körünkből kifolyólag SZÉP Kártyát nem áll módunkban elfogadni
Kupon Világ Utazás

Ha egy reggel, amikor munkába indulsz, az aktatáskád helyett a bőröndödet csomagolod reflexszerűen, és az iroda helyett kábultan a reptér felé veszed az irányt, akkor egészen biztos lehetsz benne, hogy itt az ideje szabadságra menni, és elutazni valami nyugodt helyre, ahol magad mögött hagyhatod a hétköznapokat. A Kupon Világ és a prágai Hotel Esprit*** mai közös ajánlatával most már azon sem kell gondolkoznod, hogy merre indulj!
Kupon Világ Utazás

Kupon Világ Utazás

A mai kuponnal ugyanis másodmagaddal 2 éjszakát tölthetsz el a hotelben mindössze 18.500 Ft-ért. Az ajánlat tartalmazza a bőséges büféreggelit is. A szobák saját fürdőszobával, műholdas LCD tévével, minibárral, interneteléréssel felszereltek. Prága szinte mindenkinek ideális célpont. Legyen szó egy fergeteges sörtúráról a haverokkal, egy kis romantikázásról kettesben, vagy a múlt izgalmas emlékeinek felfedezéséről, itt mindenképpen jó helyen járunk. Prága az útikönyvektől a szerelmesek városa címet kapta, amit igazán akkor érthetünk meg, ha kettesben végigsétálunk a keskeny utcákon az Óvárosban, andalgunk a Moldva folyó fölött átívelő Károly hídon, vagy betérünk a város valamelyik barokk kertjébe egy csókra, a kíváncsi tekintetektől távol.

Hotel Esprit*** Prága
esprit@login.cz
00420-284 810 288
Csehország, Prága 9, Lihovarská 1094/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése