Hotelek

Booking.com

2013. november 11., hétfő

Látogass el Zebegénybe! 3 nap/2 éjszaka 2 főre a Dunakanyarban

Látogass el Zebegénybe! 3 nap/2 éjszaka 2 főre a Dunakanyarban!

 

Holiday Apartman
+36-30/397-2415
szallas.holidayapartman@gmail.com
2627 Zebegény, Rózsa u. 13.

Pihenjétek ki magatokat a csodás körpanorámával rendelkező apartmanok egyikében - gyönyörködjetek a Dunában és frissüljetek fel!

 

Pihenjétek ki magatokat a csodás körpanorámával rendelkező apartmanok egyikében - gyönyörködjetek a Dunában és frissüljetek fel!

  • Első nap romantikus bekészítéssel
  • Dunai körpanorámás apartmanok
  • Erkéllyel, franciaággyal, fürdőszobával és stúdiókonyhával felszerelve
  • Masszázspaneles zuhanyzó
  • Parkoló
  • Kerti sütési lehetőség - grillezés, bográcsozás, szalonnasütés
Kupon Világ Utazás

"See beginnt!" - a legenda szerint így kiáltottak fel a 18. század elején betelepített friss német lakosok, mikor meglátták a Duna kanyarulatát - s így született meg a Zebegény név is. Bár mi már tudjuk, hogy a név évszázadokkal korábban alakult ki, a meglepetés hangjai így is elhagyják majd ajkunkat, ha hasonló módon végigtekintünk a csodás panorámán, mely a Duna-menti községből tárul szemünk elé.
Kupon Világ Utazás

Ezt a festői szépségű látványt, a csendes, meghitt környezetet és a frissítő, gyógyító levegőjét élvezhetjük a környéknek, akár nagyobb társasággal is a Holiday Apartmans és a Kupon Világ ajánlatával. A Budapesttől alig egy órányi autóútra, a Dunától pedig csak egy kőhajításnyira levő apartmanokban akár a külvilágtól elzárva is feltöltődhetünk. A teljesen felszerelt, erkéllyel, stúdiókonyhával, masszázs-zuhanyzóval rendelkező apartmanok minden kényelmi igényünket kielégítik, a környező dombokon-hegyeken való kirándulások, a közös sütögetések és a napfürdőzés pedig feltöltenek és elfeledtetik velünk a stresszes mindennapokat. Az első napi romantikus bekészítés pedig garantálja, hogy azzal foglalkozzunk, ami igazán lényeges! Válaszd a zebegényi pihenést, töltődj fel a természet lágy ölén!
Kupon Világ Utazás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése