Hotelek

Booking.com

2013. november 20., szerda

Hotel Szeleta ***Lillafüred




A kétágyas szobáink előszobából, fürdőszobából és hálószobából állnak. A szobákban összetolt ágyak, beépített bútorok, íróasztal, szék, állóventilátor, TV, minibár, telefon, zuhanykabinnal, WC-vel ellátott fürdőszoba várja a vendégeket. Részben erkélyesek, és többségükben biztosított a WiFi Internet hálózat is.


A lakosztályba belépve egy csigalépcső vezet fel az előszobába, melyből nyílik a nappali (erkéllyel), a hálószoba, illetve a fürdőszoba. A nappali szoba egy nagy mérető sarokülővel, beépített bútorokkal, asztallal, székkel, puffokkal, fotelággyal, állóventilátorral, TV-el, telefonnal, minibárral van felszerelve.A hálóban összetolt ágyak, beépített bútorok, íróasztal, szék, TV található. A fürdőszoba zuhanykabinnal, WC-el ellátott. A három lakosztályból kettőben kifogástalan a WiFi Internet hálózat jelerőssége. Amennyiben kettőnél többen érkeznek, úgy lakosztályt szoktuk ajánlani, mert tágasabb és lehetőség van a sarokülőt akár 2 fő részére is fekhellyé alakítani, illetve további 1 főt tudunk elhelyezni a fotelágyon. Babaágyat természetesen térítésmentesen biztosítunk.

A szálloda 3 lakosztállyal, valamint 22 kétágyas szobával rendelkezik
Lehetőség van 1 vendégágy, illetve 1, maximum 2 babaágy elhelyezésére.
Amennyiben előre jelzik, erkélyes szobát biztosítunk, ha még lehetséges.
A szobákat 14:00 órától lehet elfoglalni és 11:00 óráig kell elhagyni.
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy 1 szobafoglaláshoz – a Hotel Szeleta előzetes engedélyének a hiányában – maximum 1 személygépkocsi vagy 2 motorkerékpár részére tudunk díjmentes parkolást biztosítani a Hotel területén. Autóbusz, illetve mikrobusz részére kizárólag előzetes megállapodást követően tudunk parkolást biztosítani.

 Címünk: 3517 Miskolc, Szeleta u. 12-14.
GPS koordináták: N 48.10862° E 20.63832°


Nagyobb térképre váltás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése